Studio Mobile Rollo

 

Demo / promo / omakustanne – CD

”avaimet käteen”–periaatteella ilmaiseksi*

Palvelun tuottaja äänittää musiikin siirrettävällä kalustollaan ’livenä’ keikalla, harjoitustiloissa tai studiossa** sekä halutessa miksaa ja masteroi sen CD-R-levylle.

Kalusto antaa mahdollisuuden ammattitason äänenlaatuun.

Tilaaja voi käyttää CD:tä vapaasti demo/promo-levynä tai tehdä siitä omakustannelevyn***.

Kaikki oikeudet musiikkiin säilyvät tilaajalla****.

 

 

Käytössä kaksi tietokonepohjaista äänityöasemaa + max. 16 äänityskanavaa + ammattitasoinen 24 bitin ääni + useita erikoismikrofoneja + yms. yms. yms.

 

Kiinnostaako?

Studio Mobile Rollo

Studio Mobile Rollon liikuteltava laitteisto soveltuu musiikin äänittämiseen, miksaukseen ja masterointiin.

Studio Mobile Rollo

*) Palvelun tuottaja (Studio Mobile Rollo / Jyri Tynkkynen) varaa itselleen oikeuden valita ne projektit, joihin hän ottaa osaa. Etusijalla ovat sellaiset mielenkiintoiset lappilaiset ryhmät ja tapahtumat, jotka jäisivät muuten dokumentoimatta. Tarjous koskee vain sellaisia levyjä, joiden julkaisemisesta vastaa voittoa tavoittelematon osapuoli tai esiintyvä ryhmä itse. Tilaaja vastaa itse levyn monistamisesta, etiketeistä ja kansista. Tilaajan tulee toimittaa tuottajalle muistoksi yksi valmis CD-levy ilman maksua.

**) Studiotilana voidaan käyttää esim. tilaajan omaa harjoitustilaa tai varta vasten vuokrattavia tiloja (esim. eri järjestöjen omistamia esiintymistiloja tai koulujen juhlasaleja). Tilaaja vastaa tilavuokrista sekä tarvittaessa palvelun tuottajan mahdollisista matka-, ruokailu- ja yöpymiskustannuksista.

***) Tilaaja vastaa kaikista omakustannelevyn julkaisemiseen tarvittavista luvista ja maksuista. Musiikin säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien sekä esittäjien lupa tarvitaan aina, jos levyä jaellaan, myydään tai esitetään julkisesti. Omakustanteen julkaisemisesta saa tietoa esim. ”Käytännön opas äänitteen tuottajalle”-kirjasesta, joka löytyy mm. Teosto ry:n nettisivuilta (www.teosto.fi).

****) Äänitteen julkaisuoikeuksia ei saa ilman lupaa luovuttaa kolmannelle osapuolelle siltä osin, mikä koskee palvelun tuottajan tekemää työtä. Palvelun tuottaja ja hänen roolinsa tulee mainita levyn etiketissä, kannessa tai muussa vastaavassa materiaalissa (esim. ”Äänitys, miksaus ja masterointi: Jyri Tynkkynen”).